Op zaterdag 13 mei organiseert de Zonnebloem regio IJsselstreek (gemeente Bronckhorst, Zutphen en Lochem) de 17e editie van de Roll-over Bronckhorst. De Roll-over Bronckhorst is voor alle mensen met een loopbeperking die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. Een eigen rolstoel is niet noodzakelijk: er wordt gezorgd voor voldoende rolstoelen. Deelnemers mogen hun eigen rolstoelduwer (familie of buren) meebrengen, maar als dat niet lukt duwen vrijwilligers uit de regio met plezier. De werkgroep heeft weer een mooie route uitgezet. Wandelen gebeurt op goed begaanbare wegen tussen de graslanden met koeien en schapen, langs bosranden en akkers. Daarnaast zullen er onderweg de nodige historische en moderne boerderijen te zien zijn.

Dit jaar is de start om 11.30 uur vanaf het gemeentehuis van Bronckhorst in Hengelo. Op het eind van de wandeling, rond 14.45 uur is er een feestelijke intocht waarbij alle deelnemers een speciale Roll-over Bronckhorst medaille ontvangen.

De kosten voor deelname bedraagt €15,- per deelnemer, inclusief lunch. Voor aanmelding kunt u een e-mail sturen naar: rollover.bronckhorst2005@gmail.com. Meer informatie kunt u vinden op www.zonnebloem.nl/ijsselstreek/nieuw.

Bron: RTV Berkelstroom
Foto: Achterhoekfoto.nl