Bij RTV Berkelstroom luister je naar een programmering met een gevarieerd aanbod aan radioprogramma’s.

Maandag t/m vrijdag trapt Matthijs Wissink de werkdag af met B-FM Kickstart, elke werkdag te horen van 10:00 tot 12:00 uur.

Maandagavond slaan Evert Jan Zwiers en Youri Sleurink 3 uur lang de handen ineen voor een flinke portie ‘heavy metal’, gevolgd door ‘alternative’ en afsluitend ‘blues’. Local Underground en Naar Bed met Evert hoor je elke maandag van 20:00 tot 23:00 uur.

Dinsdagavond is het tijd voor Sander Worseling en Yorick Knol. Jouw wekelijkse dosis popmuziek, afgewisseld met de leukste nieuwtjes over de artiesten, een fanatieke muziekbattle in Sander vs Yorick en de muzikale keuze voor de luisteraar in The Choice is Yours. B-FM@Night hoor je elke dinsdag van 19:00 tot 22:00 uur.

De woensdagavond staat geheel in het teken van Een Avondje met Wilbert! Veel regionale muziek passeert hier de revue, begeleid door de mooie verhalen van Wilbert Rietman. Luister elke woensdag van 19:00 tot 21:00 mee.

Het weekend begin je met Erik Hendriksen, die met Vier de Vrijdag jouw weekend spetterend van start gaat. Elke vrijdag te horen van 20:00 tot 22:00 uur.

De zaterdagochtend is voor Evert Jan Zwiers die met Remember elke week een ander thema centraal stelt. Houd alle socials in de gaten, want jij als luisteraar bepaalt de inhoud van dit mooie programma. Elke zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur.

Voor de liefhebbers van klassieke muziek is er op zondagochtend B-FM Klassiek. Met een rustgevend gevoel het weekend doorkomen doe je elke zondag van 08:00 tot 12:00 uur.