Bij RTV Berkelstroom luister je naar een programmering met een gevarieerd aanbod aan radioprogramma’s.

Maandag t/m vrijdag trapt Matthijs Wissink de werkdag af met B-FM Kickstart, elke werkdag te horen van 10:00 tot 12:00 uur.

Maandagavond slaan Evert Jan Zwiers en Youri Sleurink 3 uur lang de handen ineen voor een flinke portie ‘heavy metal’, gevolgd door ‘alternative’ en afsluitend ‘blues’. Local Underground en Naar Bed met Evert hoor je elke maandag van 20:00 tot 23:00 uur.

Dinsdagavond is het tijd voor Sander Worseling en Yorick Knol. Jouw wekelijkse dosis popmuziek, afgewisseld met de leukste nieuwtjes over de artiesten, een fanatieke muziekbattle in Sander vs Yorick en de muzikale keuze voor de luisteraar in The Choice is Yours. B-FM@Night hoor je elke dinsdag van 19:00 tot 22:00 uur.

Woensdagavond 19:00 uur, laten we eens praten over lokale politiek, geloof en maatschappij en wat ons nog meer bezighoudt. Pieter gaat in gesprek met gasten uit de regio om iedere woensdagavond verschillende onderwerpen aan te snijden in Praten met Pieter.

Op donderdagmiddag tussen 16:00 en 18:00 uur nemen Bert Nijenhuis en Dori Voortman je mee terug in de tijd in De Rooie Rogersshow. Muziek uit hun jeugd (zestiger en zeventiger jaren), maar ze schromen ook niet om muziek uit deze tijd te laten horen. Benieuwd geworden? Luisteren maar!

In De Avondronde op donderdag van 19:00 uur tot 20:00 uur behandelt Rutger Jongejan actuele onderwerpen uit de regio, wordt er o.a. een blik geworpen op de verjaardagskalender en bespreekt hij welk nieuws de kranten domineerden op die dag in de geschiedenis. Dit omlijst met lekker veel muziek uit verschillende decennia.

Het weekend begin je met Erik Hendriksen, die met Vier de Vrijdag jouw weekend spetterend van start gaat. Elke vrijdag te horen van 20:00 tot 22:00 uur.

De zaterdagochtend is voor Evert Jan Zwiers die met Remember elke week een ander thema centraal stelt. Houd alle socials in de gaten, want jij als luisteraar bepaalt de inhoud van dit mooie programma. Elke zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur.

Op de zaterdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur draait Abel Staal de lekkerste nummers uit de 80’s, 90’s en nu in Staalplaat! Daarnaast behandelt hij het nieuws uit de regio, de vriendelijke reminder en de ‘Jarigeplaat’!

Voor de liefhebbers van klassieke muziek is er op zondagochtend B-FM Klassiek. Met een rustgevend gevoel het weekend doorkomen doe je elke zondag van 08:00 tot 12:00 uur.