In 2019 opende burgemeester Annemieke Vermeulen samen met de Ambassadeur van Ecuador Fernandobucheli de ‘travel concept store’ van Rebecca Braak en daarmee ook www.rebeccaadventuretravel.com.
In het gesprek staat het Zuid Amerikaanse land Ecuador (genoemd naar de evenaar) centraal. Rebecca geboren en getogen in Zutphen praat gepassioneerd over dit bijzonder land; over de mensen, de Galapagoseilanden eilanden, het Andes gebergte en het Amazone gebied. Zij is de enige ‘VVV’ in Nederland die Ecuador als reisbureau onder de aandacht brengt. Naast reisadviezen biedt de ‘travel concept store’ ook handgemaakte duurzame producten
onder de naam EcuaFina.

Rebecca Adventure Travel

In 2019 opende burgemeester Annemieke Vermeulen samen met de Ambassadeur van Ecuador Fernandobucheli de ‘travel concept store’ van Rebecca Braak en daarmee ook www.rebeccaadventuretravel.com. In het gesprek staat het Zuid Amerikaanse land Ecuador (genoemd naar de evenaar) centraal. Rebecca geboren en getogen in Zutphen praat gepassioneerd over dit bijzonder land; over de mensen, de Galapagoseilanden eilanden, het Andes gebergte en het Amazone gebied. Zij is de enige ‘VVV’ in Nederland die Ecuador als reisbureau onder de aandacht brengt. Naast reisadviezen biedt de ‘travel concept store’ ook handgemaakte duurzame producten onder de naam EcuaFina.

Posted by B-FM on Friday, August 28, 2020