Op een zonovergoten KVZ-veld speelde de selectie van KVZ afgelopen zaterdag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. KVZ 1 en 2 zijn al zeker van promotie naar de 1e klasse. Aankomend weekend kunnen zij beiden het seizoen in stijl afsluiten met het behalen van de titel.

Tijdens een feestelijke zaterdagmiddag werd er afscheid genomen van hoofdtrainers Erik Wolsink en Marike van Triest. Samen zijn zij vier seizoenen lang verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de selectie van KVZ en hebben ze mooie resultaten neergezet.
Zaterdag 17 juni kunnen zij voor de laatste keer hun kunstje vertonen door de spannende ontknoping van de veldcompetitie bij rechtstreekste concurrent Tiel ’72 winnend af te sluiten en daarmee naast promotie ook de titel binnen te halen. Dit zou een absolute kroon op het seizoen zijn voor zowel de vertrekkende trainers als de selectie van KVZ.

Zorgen over het aanstellen van nieuwe trainers zijn er bij beide teams niet. Waar KVZ 1 Herman Egberts verwelkomt als nieuwe trainer, is het aan Michel Arends om het succes van KVZ 2 door te zetten. Hopen op een mooie seizoensafsluiter en op naar volgend seizoen.

Door: Yorick Knol – RTV Berkelstroom
Foto: KVZ