Iedereen kent wel iemand die geheel vrijwillig een bijzondere bijdrage levert aan de maatschappij. Iemand die zich inzet voor een sportclub of vereniging of een bijzondere prestatie heeft geleverd voor de samenleving. Ken jij zo iemand en wil jij deze persoon tijdens de lintjesregen van 2024 laten onderscheiden met een koninklijk lintje? Meld deze persoon dan aan.

“In Zutphen en Warnsveld kunnen we niet zonder onze vrijwilligers. Juist die vrijwilligers houden het leven in onze gemeente aangenaam. Of het nu de zorg, evenementen, verenigingen of het bij elkaar brengen van de buurt is, zonder vrijwilligers valt gemeente Zutphen stil. Daarom is het goed dat we stilstaan bij al die onbaatzuchtige inzet.

Dat doen we onder andere op de dag voor Koningsdag. Dan zetten we uitzonderlijke mensen, die al meer dan 15 jaar gedurende meerdere uren per week, vrijwillig actief zijn voor inwoners, buurten, verenigingen, goede doelen, enzovoort in Zutphen of elders in Nederland, in het zonnetje met een Koninklijke Onderscheiding”, aldus burgemeester Wimar Jaeger.

Hoe draag je iemand voor? Neem contact op met de medewerker Kabinetszaken van de gemeente. Aanmelden kan tot uiterlijk 30 juni. Meer informatie is te vinden op www.zutphen.nl/lintje.

Door: Yorick Knol – RTV Berkelstroom
Foto: Gemeente Zutphen