Het Muziektheaterstuk Callas Onassis Kennedy met als subtitel ‘een muzikale vete’ speelt op woensdag 27 november in Theater Hanzehof en gaat o.a. over de spanningen in de driehoeks-relatie van opera diva Maria Callas, de griekse scheepsmagnaat Aristoteles Onassis en voormalig First Lady Jacqueline Kennedy.

Actrice en producent Irene Kuiper vertelt aan Wilco de Jong over het ontstaan van deze productie samen met de twee andere spelers Ger Otte en Frédérique Sluyterman van Loo waarbij Daniël Cohen het scenario en de regie voor zijn rekening neemt.

www.hanzehof.nl/callasonassis

Irene Kuiper over Callas, Onassis, Kennedy

Het Muziektheaterstuk Callas Onassis Kennedy met als subtitel ‘een muzikale vete’ speelt op woensdag 27 november in Theater Hanzehof en gaat o.a. over de spanningen in de driehoeks-relatie van opera diva Maria Callas, de griekse scheepsmagnaat Aristoteles Onassis en voormalig First Lady Jacqueline Kennedy.Actrice en producent Irene Kuiper vertelt aan Wilco de Jong over het ontstaan van deze productie samen met de twee andere spelers Ger Otte en Frédérique Sluyterman van Loo waarbij Daniël Cohen het scenario en de regie voor zijn rekening neemt.www.hanzehof.nl/callasonassis

Posted by B-FM on Friday, November 15, 2019