Irene Kriek heeft de Antje van Dijk Cultuurprijs 2024 gewonnen. De Antje van Dijk Cultuurprijs is een jaarlijks evenement in Zutphen dat de culturele hoogtepunten van onze stad in de schijnwerpers zet.

Het is een belangrijke erkenning voor individuen die zich inzetten voor het behoud, de verspreiding en de ontwikkeling van cultuur in onze gemeenschap, of het nu gaat om kunst, geschiedenis, literatuur, muziek of andere vormen van artistieke expressie. In 2023 won Mariette Hehakaya de prijs, welke bestaat uit een trofee en oorkonde. Dit jaar heeft de jury Irene Kriek, theatermaker en artistiek leider van gezelschap WOEST OOST, gekozen als de winnaar. Irene is een bekend gezicht in Zutphen en haar werk draagt op een bijzondere wijze bij aan de culturele diversiteit en levendigheid van onze stad. De prijsuitreiking vindt plaats in Theater Hanzehof op 25 mei om 16.00 uur.

Lees hier verder: https://www.contactzutphen.nl/nieuws/cultuur/486583/irene-kriek-wint-de-antje-van-dijk-cultuurprijs-2024

Bron: Contact Zutphen – Warnsveld
Foto: Eigen redactie