De Gemeente Zutphen gaat voor haar inwoners, ondernemers en organisaties verschillende bijeenkomsten organiseren, waarbij de nieuwe binnenstad het onderwerp van gesprek is.

Stel je eens voor: een binnenstad waar je eindeloos kunt wandelen en winkelen. Waar je een terrasje pakt of je picknickkleed uitvouwt op het gras. Waar het niet vol met auto’s staat, maar ruimte is voor bloemen en planten. Zodat de mooie historische panden nog beter uitkomen. En waar de kinderen zorgeloos en veilig op straat spelen. Klinkt als toekomstmuziek? Het is dichterbij dan je denkt! De komende jaren gaat de gemeente samen met verschillende partijen op weg naar een groen, bereikbaar en autoluw stadshart. Er staan drie bijeenkomsten op de agenda, waarbij ieder een moment ruimte is gemaakt voor een andere belangstellenden.

Voor inwoners is dat op woensdag 10 april 2024. Vanaf 19.00 uur in de Burgerzaal. Voor ondernemers op donderdag 11 april 2024. Vanaf 18.00 uur ook in de Burgerzaal. Organisaties die actief zijn in de binnenstad zijn op maandag 15 april 2024 aan de beurt. Vanaf 17.00 uur in Cultuurhuis Geweldig!

Bron: Eigen redactie
Foto: Gemeente Zutphen