Kerk Het Lichtpunt, kerk midden in Zutphen. Dominee/predikant Jan van Houwelingen vertelt over de nieuwe koers van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt(GHV) Zutphen. Naast de kerkdiensten zijn er andere activiteiten waarbij de kerk zich actief inzet: zoals de moestuin of de alpha-cursus, ds. Jan van Houwelingen praat hier enthousiast over.
Ook het feit dat niet-leden welkom zijn intrigeert. Presentator Wilco de Jong stelt o.a. de vraag hoe Van Houwelingen aankijkt naar ‘oecumene’, het samen werken met andere geloofsgemeenschappen…..
DS JAN VAN HOUWELINGEN: 'IK BEN DOMINEE VOOR IEDEREEN.'

Kerk Het Lichtpunt, kerk midden in Zutphen. Dominee/predikant Jan van Houwelingen vertelt over de nieuwe koers van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt(GHV) Zutphen. Naast de kerkdiensten zijn er andere activiteiten waarbij de kerk zich actief inzet: zoals de moestuin of de alpha-cursus, ds. Jan van Houwelingen praat hier enthousiast over.Ook het feit dat niet-leden welkom zijn intrigeert. Presentator Wilco de Jong stelt o.a. de vraag hoe Van Houwelingen aankijkt naar ‘oecumene’, het samen werken met andere geloofsgemeenschappen….. Meer te zien op www.ghv-zutphen.nl en www.berkelstroom.nl

Posted by B-FM on Wednesday, December 1, 2021