Het recent gehouden Sportgala in de buitensociëteit was een groot succes en krijgt binnenkort een vervolg, aldus Anno Waterlander, verenigingsadviseur bij Actief Zutphen, in een gesprek met Wilco de Jong.

“Het Sportgala, onlangs in de buitensociëteit, dat krijgt neem ik aan een vervolg?” vroeg Wilco. Waterlander bevestigde dit enthousiast: “Nou, dat was zeer succesvol, dus dat krijgt zeker een vervolg.” Hij benadrukte dat de volgende editie wederom in dezelfde prachtige zaal zal plaatsvinden. “Ja, ook weer in de buitensociëteit,” voegde hij toe.

Op de vraag of er al een datum bekend is, antwoordde Waterlander: “Nee, ik ga 8 juli, dat is dus het volgende sportcafé. Dan wil ik eigenlijk de aftrap doen voor het volgende Sportgala.” Hij gaf aan dat het Sportgala waarschijnlijk in februari of maart zal plaatsvinden.

Met deze aankondiging kunnen sportliefhebbers uitkijken naar een nieuwe editie van het Sportgala, waar wederom sportieve prestaties gevierd zullen worden in de sfeervolle buitensociëteit.

Door: Yorick Knol
Foto: Actief Zutphen