Rutger Jongejan organiseert woensdag 16 oktober een reanimatiecursus in Wijkcentrum waterkracht. Vanuit zijn werk als ambulancebroeder merkt hij dat de overlevingskans van iemand aanzienlijk toe kan nemen wanneer burgers kunnen reanimeren.
Per week worden in Nederland namelijk meer dan 500 mensen gereanimeerd buiten het ziekenhuis.

Vanuit zijn bedrijf Cognitium spoort hij mensen aan om te leren reanimeren. Volgens hem is er geen reden om bang te zijn om het te leren maar is het juist om je niet machteloos te voelen tijdens een incident waarmee je de overlevingskans van iemand nemen aanzienlijk toe kan nemen.

Waar: Wijkcentrum Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106
Wanneer: woensdag 16 oktober, 15.00-18.00

– Reanimeren
– Handelen met een AED
– Het belang van reanimatie.

Workshop Reanimeren in Waterkracht

Rutger Jongejan organiseert woensdag 16 oktober een reanimatiecursus in Wijkcentrum waterkracht. Vanuit zijn werk als ambulancebroeder merkt hij dat de overlevingskans van iemand aanzienlijk toe kan nemen wanneer burgers kunnen reanimeren. Per week worden in Nederland namelijk meer dan 500 mensen gereanimeerd buiten het ziekenhuis.Vanuit zijn bedrijf Cognitium spoort hij mensen aan om te leren reanimeren. Volgens hem is er geen reden om bang te zijn om het te leren maar is het juist om je niet machteloos te voelen tijdens een incident waarmee je de overlevingskans van iemand nemen aanzienlijk toe kan nemen.Waar: Wijkcentrum Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106 Wanneer: woensdag 16 oktober, 15.00-18.00- Reanimeren - Handelen met een AED - Het belang van reanimatie.

Posted by B-FM on Tuesday, October 15, 2019