In deze uitzending o.m.: Tim Wengelaar over het huismeesterschap en de verbouwing vcan Sint Walburgiskerk, Berdi Hissink over vormgeving en haar platform ZZP Zutphen, Egbert Jan Riethof over zijn collumns in het Algemeen Dagblad / De Stentor en Berry Vink over Popronde Zutphen die op 21 oktober wordt gehouden. Special Guest is LUNA MAE – deelnemer aan Popronde Zutphen 2018 – voor een interview en een miniconcert!

Ratatouille is een dynamische live kijkradioshow vanuit Café de Deur die rechtstreeks wordt uitgezonden via internet, social media, de kabel en in de ether (radio 106.1 FM). Presentatoren Wilco de Jong, Sem van der Ree en Gerbrand Pot wisselen elkaar af en ontvangen tussen 20.00 en 21.00 uur doeners, denkers en mensen met een bijzonder verhaal.

Elke uitzending wordt omlijst met livemuziek van o.m. lokale muzikanten en bands, jong en oud talent en singer-songwriters uit de omgeving. Productie, broadcasting en webcasting in samenwerking met lokale omroep B-FM via ether (radio), kabel en online (website en social media).