Marita Coppes presenteert het tweede Literair Café Zutphen op maandag 21 oktober 2019 vanuit Café de Deur in Zutphen. Naast vaste rubrieken, zoals ‘Vergeten Schrijvers’ en vaste columns, gaat het over de 100e geboortedag van Drs. P. Ook is Vrouwkje Tuinman aanwezig om over haar boeken te spreken.
Aan dit Literair Café Zutphen werken onder meer Bas StemanSander GrootendorstHans MirckNaomi Montroos en Marita Coppes mee.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, wordt bezoekers aangeraden om op tijd te zijn; Café de Deur gaat om exact 19.30 uur open en er worden niet meer dan vijftig mensen toegelaten. Het programma wordt live uitgezonden via B-FM in de ether en op de kabel.

LITERAIR CAFE OVER DRS P.

Marita Coppes presenteert het tweede Literair Café Zutphen op maandag 21 oktober 2019 vanuit Café de Deur in Zutphen. Naast vaste rubrieken, zoals 'Vergeten Schrijvers' en vaste columns, gaat het over de 100e geboortedag van Drs. P. Ook is Vrouwkje Tuinman aanwezig om over haar boeken te spreken. Aan dit Literair Café Zutphen werken onder meer Bas Steman, Sander Grootendorst, Hans Mirck, Naomi Montroos en Marita Coppes mee.Omdat het aantal plaatsen beperkt is, wordt bezoekers aangeraden om op tijd te zijn; Café de Deur gaat om exact 19.30 uur open en er worden niet meer dan vijftig mensen toegelaten. Het programma wordt live uitgezonden via B-FM in de ether en op de kabel.

Posted by B-FM on Friday, October 11, 2019