Dorine Ruter geeft – samen met Patricia Withagen – leiding aan Wijkcentrum waterkracht. Hoe hebben zij de lockdown beleefd en hoe gaat het nu? En wat staat er de komende tijd op het (zomer)programma? Merel Hooning interviewt Dorine vanuit StudioWaterkracht.

Wat is Studio Waterkracht?
Al enige tijd werkt B-FM samen met het wijkcentrum en sinds kort staat er een vaste opstelling voor de opname en uitzending van radio en tv-programma’s. Na de zomer van 2020 wordt er een compleet programma gepresenteerd waarin thema’s van de stad en van de wijk Waterkwartier, Zutphen centraal staan en ook de samensmelting van de verschillende culturen die Zutphen rijk is. Denk daarbij aan uitzendingen over opvoeden & opgroeien, ondermijning & criminaliteit, discriminatie & racisme, kunst, muziek & cultuur, liefde voor lezen en talen, algemene ontwikkelingen binnen Gemeente Zutphen en nog veel meer.

Media-Academie en Karacht:
Na 1 september zullen leerlingen van Kompaan College meewerken in Studio Waterkracht. Daarnaast worden ook activiteiten en campagnes voor het platform Karacht gerealiseerd i.s.m. Isendoorn College.

Studio Waterkracht is een feit!

Dorine Ruter geeft - samen met Patricia Withagen - leiding aan Wijkcentrum waterkracht. Hoe hebben zij de lockdown beleefd en hoe gaat het nu? En wat staat er de komende tijd op het (zomer)programma? Merel Hooning interviewt Dorine vanuit StudioWaterkracht.Wat is Studio Waterkracht? Al enige tijd werkt B-FM samen met het wijkcentrum en sinds kort staat er een vaste opstelling voor de opname en uitzending van radio en tv-programma's. Na de zomer van 2020 wordt er een compleet programma gepresenteerd waarin thema's van de stad en van de wijk Waterkwartier, Zutphen centraal staan en ook de samensmelting van de verschillende culturen die Zutphen rijk is. Denk daarbij aan uitzendingen over opvoeden & opgroeien, ondermijning & criminaliteit, discriminatie & racisme, kunst, muziek & cultuur, liefde voor lezen en talen, algemene ontwikkelingen binnen Gemeente Zutphen en nog veel meer.Media-Academie en Karacht: Na 1 september zullen leerlingen van Kompaan College meewerken in Studio Waterkracht. Daarnaast worden ook activiteiten en campagnes voor het platform Karacht gerealiseerd i.s.m. Isendoorn College.

Posted by B-FM on Friday, July 17, 2020