Lokale omroep B-FM heeft een speciaal programma waarbij je door professionals in mediaproductie wordt begeleid in het maken van onder meer radio- en tv-programma’s, fotografie, videoproductie en grafisch design.

Geregeld kom je bij elkaar om ideeën te bespreken en aan de slag te gaan. Je krijgt een uitgebreide introductie en brengt dat dezelfde dag meteen in de praktijk. Jouw eindproduct wordt daadwerkelijk uitgezonden door B-FM via alle mediakanalen.

Binnen de teams worden rollen en taken verdeeld en wissel je af. Zo leer je alle aspecten van het mediavak verkennen; van presenteren tot monteren en van mixen tot live interviewen in een uitzending. Samen verkennen we jouw talent en zorgen we er voor dat je het beste uit jezelf haalt om mooie producties te maken die mensen raken.

De B-FM Media Academy is voor iedereen vanaf de eerste klas middelbare school. We zorgen er voor dat elk team in balans komt zodat je voldoende ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Wanneer je minderjarig bent hebben we wel toestemming van een van je ouders nodig en die kunnen de eerste keer gerust meekomen.

Ben je volwassen en denk je ‘hé dat is eigenlijk ook iets voor mij!’ dan ben je ook van harte welkom. We werken aan een speciaal programma voor mensen die naast hun baan op zoek zijn naar een leuke hobby voor een paar uur per week. Denk aan redactiewerk, presenteren, filmen en monteren.

B-FM werkt samen met het Zutphense bedrijf bedrijf Crystal Park dat gespecialiseerd is in hoogwaardige mediaproductie. De professionals van dit bedrijf zullen hun kennis met je delen en je begeleiden om met professionele apparatuur te werken en elke keer weer een stap verder te komen.

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden en we komen er spoedig bij je op terug!

B-FM is de omroep van de gemeente Zutphen. We maken beeld en geluid en zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen met goede ideeën. Daarvoor geven we veel vrijheid en veel ruimte om eigen initiatieven te ontplooien.

Interesse in een van onderstaande vacatures? We horen graag van je! Mail ons op: vacatures@b-fm.nl